Čo je Tantra masáž

Tantra masáž je intímna, nežná, zmyselná, energetzujúca, harmonizačná, liečebná masáž plná nádherných dotykov  vrátane joni, lingam. Pri tomto rituáli je Tantra masérka nahá aby masírovaný dosiahol maximálne uvoľnenie  tela aj duše v jemnej meditácii.  Cez citlivé dotyky  maséra-ky nadväzujete  hlbší   kontakt so sebou, preciťujete svoje  telo, môžete zažiť doteraz nepoznané stavy harmónie, vyšší stupeň  vrcholu nie len na telesnej, ale aj na emocionálnej úrovni. Vyvrcholenie nie je cieľom Tantra rituálnej masáže, ale môže sa tak stať je to prirodzené.

Tantra masáž nás učí, že ku šťastiu môžeme prísť práve cez dotyky, pocity, sexuálnu energiu a cez hlbšie spojenie  so  samým sebou, s partnerom. Tantra masáž obohatí váš intímny život.

Tantra poskytuje omnoho viac. Rozvíja predovšetkým zmyslové vnímanie a vedie k otvorenému mysleniu a k tomu, aby sme aktívne hľadali šťastie pre seba i partnera. Keď sa nám to podarí, rozvinie aj  naše telesné  vnímanie na úplne inú, doposiaľ  nepoznanú úroveň.

Tantra masáž nás učí dôverovať sami sebe a pomáha nám nájsť vlastný originálny spôsob erotického prebudenia. Ukazuje nám, že orgazmus  nie je  len sexuálnym pôžitkom, ale zahŕňa tiež celé telo, myseľ, srdce a dušu.

Tantra je starodávne tantricko-taoistické umenie posvätnej sexuality a životnej filozofie pochádzajúce z rôznych kultúr, ktoré sa zaoberali telom a dušou ako celku. Techník Tantra nádherných dotykov − masáže, je veľa, je to zmyselný rituál, ktorý rozprúdi energiu, naplní celučičké telo nepoznaným vzrušením, krásne jemnou, úprimnou nehou. Súčasťou Tantra rituálu je aj  intímna masáž joni alebo lingam sú to rôzne druhy dotykov, od úplne jemnučkých až po dynamické. Súčasťou Tantrickej masáže je aj práca s energiou.

Tantra masáž  je veľmi vzrušujúca a  intímna, zahŕňa dotyky celého tela vrátane joni alebo lingamu, ale nezahŕňa žiadne sexuálne služby.

Tantra je umením meditácie, hľadaním šťastia, učí nás rozvíjať svoje jedinečné schopnosti. Jedným z cieľov Tantry je aj premena pudovej sexuálnej energie na vitálnu životnú energiu a následne na energiu duchovnú má liečivé účinky, uvoľňuje od stresu, úzkosti, strachu zo života, neistoty,  pri poruchách erekcie, pomáha  pri hľadaní vzťahu k ženám, regeneruje celý organizmus. V Tantre nejde o klasické vyvrcholenie, ale o vyvrcholenie až extázu všetkými zmyslami každou bunkou celého tela a duše o  to sa snažíme aj my z www.tantrabratislava.sk

Tantrická masáž si nekladie žiadne ciele. Cieľom nie je zvládnutie ejakulácie ani multiorgazmický zážitok. Podstatné je byť  tu a teraz, to znamená vnímať dotyky, byť prítomný, vedome vnímať svoje pocity, užívať si ich, zostať v kontakte a nikam „neodletieť“. Tešiť sa z vlastného tela, z vlastného vzrušenia, krásnych pocitov, z prítomnosti Tantra maséra-ky a z úžasnej energie, ktorá medzi nimi prúdi.

Joni

Joni je sanskrtský názov pre ženské pohlavné orgány. V Tantre je joni vzdávaná úcta, je mystickou bránou k novému poznaniu je krásna, vznešená a uctievaná. Tantrické masáže joni  obsahujú techniku masáže pohlavia ženy, môže byť z vonkajšej alebo aj vnútornej časti joni len v  latexových rukavičkách.

Lingam

Lingam alebo vajra je sanskrtský názvom pre mužské pohlavie. V tantrických chrámoch je socha lingam ovešaná kvetmi a o sochu rozbíjajú kokosové orechy aby boli obdarený plodnosťou a mužskou silou.

Prostata

Prostata je jednou z najdôležitejších žliaz v mužskom tele, niekedy býva nazývaná mužský G-bod.  Je uložený vnútri panvy a jej masáž, ktorá prebieha len v latexových rukavičkách pre niektorých prináša hlboké a intenzívne zážitky. Zdravá prostata má guľatý tvar a veľkosť vlašského orecha a jej masáž prináša hlboké a intenzívne sexuálne, erotické zážitky a má liečivé účinky. Jej sekrét je súčasťou ejakulátu a zvyšuje životaschopnosť spermií. Prostata by mala byť na dotyk nebolestivá. Mnoho mužov má strach, že keď sa im masáž prostaty zapáči, znamená to, že majú tendenciu k homosexualite. Skutočnosť je ale taká, že to spolu vôbec nesúvisí.