Priebeh kvalitnej Tantra masáže

Tantra masérka vás privíta oblečená  v sarongu s príjemným úsmevom vás usadí. Ponúkne vám minerálku alebo čaj poprípade malé občerstvenie napr.: ovocie, sladkosť.

Tantra masérka s ľahkosťou navodí príjemnú atmosféru pri svetle sviečok rozhovorom o Tantre,  vysvetlí  vám základné pravidlá, vypočuje si vaše očakávania, odpovie vám na všetky vaše otázky.

Kým sa vy osprchujete Tantra masérka sa pripraví na úvodný zmyselný  Tantra rituál uctenie tela, ktorý bude prebiehať v stoji kedy sa naladíte na spoločný dych, príjímate prvé dotyky, ktoré odstránia vaše počiatočné napätie. Nie je to nič zložité podstatou je aby ste sa pokúsili na nič nemyslieť a vnímať túto nádhernú prítomnosť o ostatné sa už postará vaša Tantra masérka alebo Tantra masér,  vysvetlí  vám v čom spočíva celý  zázrak tohto okamihu  nadpozemskej relaxácie.

Keď už ležíte na futone /matrac na zemi /už si len pri éterickej hudbe vychutnávate rôzne druhy dotykov  celučičkého tela kde sa používa šatka aj pierko ak nie ste alergický a nevadí vám to. Sami neviete ako krásne zareaguje vaše telo, ktoré bude naozaj relaxovať, príjmať rôzne dotyky, pocity a vzrušenie zároveň. Čas sa stratí alebo sa stratíte v čase v mori krásnych nepoznaných pocitov.

Tantrická masáž je tiež práca s energiou, intimitou a sexualitou. Tantrické masáže obsahujú aj intímne masáže Joni – ženské pohlavie, Lingamu – mužské pohlavie,  ale nezahŕňajú žiadne sexuálne služby.

Každá Tantra masérka alebo Tantra masér má svoj vlastný štýl celého Tantra rituálu a každý je jedinečný. Najčastejšie je Tantra masérka celkom odhalená aby sa dosiahlo maximálne uvoľnenie tela aj duše, je to už taký kokteil tradičnej a modernej Tantra masáže prispôsobenej našej kultúre a nájdete ju aj v  www.tantrabratislava.sk  kde zapája Tantra masérka do svojho rituálu aj  svoje nahé telo, čiže vás masíruje vlastným  telom pomocou neparfumovaného prírodného  oleja  a vy si len užívate jej  hebkosť  pokožky  ako lupene  ruží, jemnosť dotykov ako vánok, obratnosť  pohybov ako mačka, nápaditosť  umelca,  ktorý maľuje svoj obraz a snaží sa v ňom vyjadriť všetky svoje pocity, emócie, radosť, energiu, lásku, vzrušenie a tým upokojiť vašu dušu aj myseľ v jemnej meditácií.

Po skončení Tantra masáže necháte v kľude doznievať svoje pocity, potom sa môžete  ísť osviežiť do sprchy a keď budete mať náladu, záujem ešte pred odchodom môžete vyjadriť svoje pocity, dojmy z celého priebehu Tantra masáže.

Veľmi moc a naozaj úprimne si vážime, že ste sa rozhodli práve pre naše Tantra masáže. ĎAKUJEME