Rady pre klientov, ktorí sa chcú vyvarovať sklamania z Tantra masáže

Kvalitná Tantra masérka by nemalo byť nezrelé, príliš mladučké dievča, ktoré ešte nemá ani potuchy o čom je reálny život, o čom sú vzťahy, väčšina z nich nemá vlastné hodnoty, ešte samé nechápu svoje vlastné pocity. Takže je logické, že už vôbec nemajú záujem o tie  vaše pocity, názory, starosti  a už vôbec nie o rozhovor  s vami  a rátajú každú sekundu počas akože Tantra masáže, pozerajú sa neustále na hodinky a nemôžu sa dočkať konca keď dostanú peniaze alebo ešte  od vás očakávajú ponuku za určitú službu navyše a rozmýšľajú ako by si vás omotali okolo prsta a manipulovali s vami,  išli do extrémov na úkor vášho súkromia a ocitnete sa v pasci a potom už je neskoro ľutovať, že vám to nestálo za tie problémy. V žiadnom prípade nechceme nikoho urážať, ale sú to skúsenosti našich klientov.

Kvalitná Tantra masérka je maximálne diskrétna všetky vaše tajomstvá ukrýva navždy. Rada si vás vypočuje, poradí, láskyplne pohladí  je ako balzam na dušu aj telo je taký malý zázrak v tomto sebeckom svete.

Kvalitná Tantra masérka vážne rešpektuje vaše súkromie  v žiadnom prípade vás nebude zaťažovať svojimi súkromnými vecami. Kvalitná Tantra masérka vie vycítiť keď nemáte záujem alebo náladu na komunikáciu a vie sa vám prispôsobiť a chápe to a neberie si to osobne.

Kvalitná Tantra masérka nemusí mať nespočetné množstvo kurzov a vyvešaných diplomov po stenách, to vôbec nezaručuje jej kvalityMusí mať vzťah k vedomým dotykom  milo, ale pri tom nevtieravo a s úctou sa správať  ku klientovi, ktorý to samozrejme v tomto odmeranom, chladnom svete očakáva a veľmi potrebuje cítiť  ľudskosť.

Kvalitná Tantra masérka akceptuje vašu žiadosť pri  telefonickej objednávke, že v prípade ak vám bude  Tantra masérka nesympatická alebo nebude váš typ môžete sa bez problémov a výčitiek  ospravedlniť a  odísť.

Kvalitná Tantra masérka sa o seba stará aby mala čistú, hladkú, príjemne voňavú pokožku, je vždy počas masáže upravená, vyžaruje z nej pokoj, ale zároveň určité tajomno jednoducho povedané cítite sa pri nej príjemne a zároveň vo vás koluje krásne napätie.

Kvalitná Tantra masérka považuje za najpodstatnejšie a veľmi dôležité aby sa po každej jednej Tantra masáži osprchovala, jednak je to kvôli prenosu plesní … na iného klienta a kvôli negatívnym energiám, ktoré môže preniesť na vás a cítili by ste sa veľmi vyčerpane.

Kvalitná Tantra masérka je čistotná. Po každom klientovi dezinfikuje toaletu aj sprchový kút, podlahu predsa si nechcete doniesť domov nepríjemnú pleseň. Čistý uterák praný v dezinfekčnom prostriedku je samozrejmosťou.

Tak toto je pár rád pre vás, ktorí sa neviete odhodlať alebo máte nejaké obavy z Tantra masáže. Viem že nájsť kvalitnú  Tantra masérku je čoraz ťažšie. Ak sa už rozhodnete pre ktorúkoľvek Tantra masáž  a ste už na mieste majte na pamäti, že keď sa vám čokoľvek nepáči alebo máte zlý pocit, pochybnosti môžete sa ospravedlniť a odísť je to vaše rozhodnutie aj právo.

Veľa šťastia vám prajem pri hľadaní kvalitnej Tantra masáže  🙂 www.tantrabratislava.sk  prosím vás ak sa dá objednajte  sa deň vopred a  piatok, sobota, nedeľa je možné  objednať  sa na Tantra masáž už aj v meste Nitra.